Floralie logo

Assortiment bloemen

Thema's binnen het assortiment bloemen

Let op! Wij stellen voor jou een boeket of bloemstuk samen dat gelijkend is met de afbeelding op foto. Uiteraard houden wij rekening met het actuele aanbod op de veiling en een faire prijs/kwaliteitsverhouding.
Wij stellen voor jouw budget graag een zo groot mogelijke creatie samen.
Het aanbod bloemen kan dus verschillen, afhankelijk van aanbod, prijs en/of seizoen.
Stel: het boeket verschilt van kleur of er werd een totaal ander artikel geleverd, neem gerust contact met ons op. Dan is er iets fout gelopen en brengen wij dit graag voor jou in orde.

Dat is een zeer moeilijke vraag. De prijs van een roos of bloem kan sterk verschillen van dag tot dag, afhankelijk van de klokprijs op de veiling.
Met Valentijn zullen rode rozen bijvoorbeeld veel duurder zijn. Gele kleuren zijn dan weer geliefd tegen de Pasen, enz…
Moeilijk te voorspellen dus…

Ons bloemwerk is uiteraard erg vers. Wij leveren bloemwerk op bestelling waardoor we erg kort op de bal kunnen spelen. Wij bezitten geen winkel waarin bloemen de hele week geëtaleerd dienen te worden. Een zo kort mogelijke weg van veiling tot klant.
Jij krijgt van ons dan ook één week vers-garantie, maar wij durven je ook zeggen dat onze bloemen gerust langer uw woonkamer zullen opfleuren.
Uiteraard zijn wij afhankelijk van kwekers, transport… en kunnen er altijd onverwachte dingen gebeuren met het bloemwerk. Indien de kwaliteit niet voldoet, breng ons hiervan a.u.b. op de hoogte via mail met foto’s in bijlage. Je ontvangt meteen een ander bloemetje.
Wij houden wekelijks zelf controle op ons aangekochte bloemwerk, door het in onze leefruimte te plaatsen. Hierdoor krijgen we een zeer goed beeld van de sterkte van sommige soorten …

Wij stellen voor jou een boeket of bloemstuk samen dat gelijkend is met de afbeelding op de foto. Uiteraard houden wij rekening met het actuele aanbod op de veiling en een faire prijs/kwaliteitsverhouding. Wij stellen voor jouw budget graag een zo groot mogelijke creatie samen.
Het aanbod bloemen kan dus verschillen, afhankelijk van aanbod, prijs en/of seizoen.