Welkom bij Floralie


Waarvoor staan wij?
Kwaliteit

Een bestelling plaats je best minstens twee dagen voor de levering. Tijdens die minimumtermijn van twee dagen koopt Floralie voor jou in de groothandel of op de veiling het nodige materiaal aan. Dit is een garantie voor vers bloemwerk, de bloemen staan immers geen dagen in een winkel! Versheid troef, dus! Wij kopen voor u steeds zelf verse bloemen in, die we vervolgens in het weekend zullen aanbieden in onze winkel. Onze winkel is geopend op zaterdag en zondag. Van maandag t.e.m. vrijdag werken we enkel op bestelling.

Tevredenheid

Tevredenheid van de klanten is één van de prioriteiten van Floralie, zowel wat de kwaliteit van de bloemen als wat de creatie van het bloemwerk betreft. Wij kijken uit naar jouw reacties op onze website in het onderdeel ‘Uw reactie’.

Service

Floralie levert snel en stipt. De klant hoeft enkel de bestelling tijdig te plaatsen, d.w.z. minstens twee dagen voor de levering. Dit kan telefonisch of online . Wij leveren op het afgesproken tijdstip en plaats en dit aan scherpe prijzen. Voor bruidswerk en rouwarrangementen neemt Floralie graag wat meer tijd. Je neemt best telefonisch contact op om een afspraak te maken. Met behulp van fotomateriaal, suggesties,… kan je in een rustige, aangename sfeer je wensen bespreken. Ook bedrijven kunnen beroep doen op Floralie. Bloemen als relatiegeschenk, om personeel letterlijk in de bloemetjes te zetten, om de receptie en vergaderruimtes op te fleuren… Dit kan eveneens telefonisch of online. Voor speciale gelegenheden kan er altijd een afspraak gemaakt worden.

Vertrouwen

Op de site van Floralie vind je foto’s van allerhande creaties. Ze dienen enkel als voorbeeld. Het is zeker niet de bedoeling van Floralie om uitsluitend datzelfde bloemwerk te leveren. Elke klant kan desgewenst zelf kiezen met welke bloemen en in welke kleuren Floralie moeten werken en welke prijs hij aan het bloemwerk wil besteden. Floralie bezorgt je steeds apart en origineel bloemwerk! Hopelijk kunnen de foto’s van de creaties op onze site je bekoren!